Vr­hun­ski ma­đar­ski pro­iz­vo­đač pri­ma­ma, ma­ma­ca i ra­znih adi­ti­va Do­vit Fis­hing, ima u po­nu­di li­ni­ju bra­šna­stih pri­ma­ma za hlad­nu vo­du, na­zva­nu Cold Wa­ter, iz ko­je ovog pu­ta iz­dva­ja­mo hra­nu Fru­it (s voć­nom aro­mom). Ona je tam­ne bo­je, kao i osta­le sme­se iz iste se­ri­je, jer se ta­kva bo­ja po­ka­za­la naj­bo­lje u uslo­vi­ma ve­li­ke pro­vid­no­sti vo­de (uobi­ča­je­ne u ka­snu je­sen, zi­mi i u ra­no pro­le­će). Na­pra­vlje­na je od od­lič­no iz­ba­lan­si­ra­ne me­ša­vi­ne sve­že mle­ve­nog zr­ne­vlja (ku­ku­ru­za, pše­ni­ce, sun­co­kre­ta itd.), ta­ko da ri­ba­ma vr­lo pri­vlač­ni pri­rod­ni mi­ri­si du­go osta­ju in­ten­ziv­ni i u za­tvo­re­nim ke­sa­ma i to­kom ri­bo­lo­va, tj. na­kon što smesu na­kva­si­mo. S ovom primamom, koju i ve­li­ki ša­ra­ni i dru­gi krup­ni ci­pri­ni­di pre­po­zna­ju kao vr­lo uku­snu i hran­lji­vu, optimalni efekti po­sti­žu se kad se kvasi iz dva pu­ta, naj­pre ne­što vi­še (ali bez pre­te­ri­va­nja), a po­sle 5 do 10 mi­nu­ta još jed­nom (naj­bo­lje po­mo­ću pr­ska­li­ce za cve­će), ka­ko bi ce­la ma­sa bi­la rav­no­mer­no i do­volj­no po­kva­še­na.

Hra­na Do­vit Cold Wa­ter Fru­it, koja se upo­tre­blja­va­ i u pe­ca­nju na plo­vak i u fi­de­ru – kla­sič­nom i me­to­du, po ma­lo­pro­daj­noj ce­ni od sa­mo 299 di­na­ra za ki­lo­gram mo­že se ku­pi­ti pre­ko in­ter­net pro­da­je www.mo­za­ik­cen­tar.com (uz do­sta­vu br­zom po­štom) ili u pro­dav­ni­ci Mo­za­ik Cen­tra u Ža­blju (Ni­ko­le Te­sle 35, tel. 064/646-56-83), a na isti broj se i za­in­te­re­so­va­ne pro­dav­ni­ce mo­gu ja­vi­ti ra­di do­bi­ja­nja in­for­ma­ci­ja o ve­le­pro­daj­nim ce­na­ma.